Advertisement
 
Ifjúsági Színjátszó Találkozó | Nyomtatás |  E-mail

A Szentmihály Ajnád Vacsárcsi Ifjúsági Szervezet – SZAVISZ október 20n egy egész napos programot szerveztünk Ifjúsági Színjátszó Találkozó címmel.

Az egyesület keretén belül működik az Amatőr Ifjúsági Színjátszó Csoport, és a Pöttöm, Búzavirág valamint Cserevirág Néptánc Csoport. A program érintettei, résztvevői a település lakói, fiataljai illetve a szomszédos települések lakói, fiataljai. A rendezvény külön meghívottjai Kolozs megyéből a Mákófalvi Bokréta Kulturális Egyesület tagjai. Rendezvényünkkel, reméljük, hogy mindazok számára sikerült örömet szerezni, akik szeretik a hagyományőrző rendezvényeket, előadásokat, szívesen bekapcsolódnának hasonló rendezvények megszervezésébe, ugyanis az eddigi évek tapasztalatai, azt igazolják, hogy igény van rá. Példa rá, hogy az idősebb korosztály is gyakran látogatja rendezvényeinket.

A megvalósítandó tevékenységek a következők voltak: a délelőtt folyamán bemutattuk a települést a résztvevőknek, majd délután tartottunk egy fórumot, amelyen az ifjúsági szervezet tagjai, a színjátszók valamint a vendégeink vesznek részt. A kötetlen beszélgetés témája az ifjúság és az önkormányzat együttműködése valamint a település jövőképe. Este a csoportok részt vettek egy hagyományos szüreti bálban a madéfalvi kultúrotthonban.

 

A rendezvény támogatói:

·        COMMUNITAS ALAPÍTVÁNY

·        HARGITA MEGYEI SPORT ÉS IFJÚSÁGI IGAZGATÓSÁG