Advertisement
 
Gáspárik Attila és Nagy István Csíkszentmihályon | Nyomtatás |  E-mail

2007. szeptember 23-án, vasárnap hatodik alkalommal szerveztek Amatőr Ifjúsági Színjátszó Találkozót Csíkszentmihályon. Habár a szervezők teljes ellátást biztosítottak a csoportoknak, mégis csak öt színjátszócsoport jelentkezett az idei színjátszótalálkozóra. Délután öt órától a vacsárcsi Búzavirág, szentmihályi Arany János  Általános Iskola és a marosfői Forrás Együttes előadásaival kezdődött a műsor.

 Szentmihály Ajnád Vacsárcsi Ifjúsági Szervezet (SZAVISZ) hagyományos rendezvényén felléptek a csatószegiek Ördög Panna népszínművel, a sarmasági (Szilágy megye) Ezüst Nyílak Tamási Áron Himnusz egy szamárral című darabjával, a csíkszentmihályiak egy Garantált népi jelenttel valamint a csíkszentgyörgyiek Suba, Suba 2 jelenetekkel szerepeltek. A zsűri a sarmaságiak és a csíkszentgyörgyiek előadását tartotta a legjobbnak. A szervezők amint az előző évekhez hasonloan mindenkit díjaztak. Az est fénypontjaként színpadra lép az erdélyi humor két sztárja Gáspárik Attila és Nagy István. Az esemény bállal zárult.

A rendezvény támogatói: Csíkszentmihály Helyi Tanácsa, Szentmihály-Ajnád Közbirtokosság, Etnikumközi Hivatal (DRI), Hargita Megye Tanácsa, Communitas Alapítvány, Csík Terület Ifjúsági Tanácsa(CSTIT), Csorgó Fiatalok Szervezete, Szemafor Kft, Axa Szőcs Forest KFT és a szervezők. Médiapartnerek: Csíki Hírlap, Mix FM.

 
< Előző   Következő >