Advertisement
 
Színjátszó Találkozó Csíkvacsárcsiban | Nyomtatás |  E-mail
 szinjatszo_szavisz500

2009. szeptember 20-án, vasárnap hatodik alkalommal szerveztek Amatőr Ifjúsági Színjátszó Találkozót Csíkvacsárcsiban. Habár a szervezők teljes ellátást biztosítottak a csoportoknak, mégis csak öt színjátszó csoport jelentkezett az idei színjátszó találkozóra. A rendezvényen meghívottként fellépett a csíkvacsárcsi Búzavirág, szentmihályi Kikerics és a marosfői Forrás Együttes. A Szentmihály Ajnád Vacsárcsi Ifjúsági Szervezet (SZAVISZ) hagyományos rendezvényén felléptek a szépvízi Eszementek, akik Irigy Hónaljmirigy módra parodizáltak, a csíkajnádi kisiskolások Katonabúcsúztatót mutattak be.

Tovább...
 
VIII. Amatőr Ifjúsági Színjátszó Találkozó | Nyomtatás |  E-mail

A Szentmihály Ajnád Vacsárcsi Ifjúsági Szervezet (SZAVISZ) 2009. szeptember 20-án ismét megszervezi az Amatőr Ifjúsági Színjátszó Találkozót Vacsárcsiban. A találkozó célja, hogy fellépési lehetőséget teremtsen amatőr színjátszó csoportok számára, akik megosszák egymás tapasztalatait, közösen hívják fel a figyelmet az amatőr színjátszás szükségességére.

A két napos rendezvény immár hagyománynak tekinthető Csíkszentmihály községben. Az öt év alatt a helyi rendezvényből nemzetközi találkozóvá nőtte ki magát a rendezvény. Az előző eseményeken fellépett többek között Nagy István és Gáspárik Attila, Szomszédnéni Produkciós Iroda, Székely Góbék, Zsók Levente valamint bukaresti, marosvásárhelyi, székelyhídi és sarmasági csoportok is felléptek.

A rendezvényre színjátszó csoportok 25-30 perces műsorral jelentkezhetnek. Bővebb információkat az Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez e-mail címen vagy a 0741-077090-es telefonszámon lehet kérni.

Jelentkezni a fent megadott elérhetőség egyikén lehet legkésőbb szeptember 12-ig.